Българската платформата ERP.net вече е изцяло уеб базирана и с интегрирани социални функционалности

Offnews Последна промяна на 13 април 2022 в 11:25 981 0

ERP-3

Новата версия 2022 на ERP системата маркира еволюцията на бизнес софтуера към петата индустриална революция

Изцяло уеб базирана, с интегрирани механики от социалните мрежи, оптимизирана за международните пазари и с подобрени възможности за разработка на външни приложения – това е новата версия 2022 на българската ERP система ERP.net. Софтуерът включва огромен брой новости и на практика показва как ще се развиват този клас системи през следващите години, като важен елемент от т.нар. пета индустриална революция.

“Разработваме ERP.net версия 2022 вече две години и вярваме, че сме създали бизнес софтуер, който е напълно конкурентен на най-големите световни решения в бранша. Дори в много отношения е по-иновативен от тях” – заяви Иван Аржентински, управляващ съдружник на българската софтуерна компания ERP.net. В поредица от събития през следващите няколко дни той и екипът му ще представят различните нови модули от системата, специализирани за управление на складове, на мърчандайзинг дейности, на акцизни продукти, както и цялостните възможности на системата за разработка на външни приложения към нея, както и за международна експанзия.

Уеб базиран интерфейс

ERP.net отдавна е cloud – базирана, а добавянето на олекотен уеб интерфейс увеличава нейната гъвкавост и улеснява използването ѝ навсякъде и през всякакви устройства. Това е и една от най-важните промени в новата версия на платформата, с която тя преминава на следващо ниво на своето развитие.

Социалното ERP вече е тук

Във версия 2022 на ERP.net са добавени множество механики и възможности на социалните мрежи, но в една защитена среда, при която фокусът е върху бизнеса. В системата са улеснени възможностите за чат и споделяне, като потребителите могат лесно да споменат нов член на екипа в чата и по този начин да го включат в дадена сделка или проект. По подобие на следването на постинги и теми в социалните мрежи, в бъдеще той ще продължи да получава нови съобщения, свързани с проекта. Улеснява се и развитието на общността от клиенти, доставчици и партньори, защото чатът с тях вече може да се извършва директно през ERP системата. Това го прави много по-удобен, сигурен и по-малко разконцентриращ в сравнение с комуникацията в социалните мрежи, като същевременно се възползва от техните предимства и удобство.

Международна експанзия

Новата версия на ERP системата е напълно оптимизирана за внедряване на англоезичния пазар и други национални пазари. Тя е многоезична и е съобразена с ключови чуждестранни регулации и счетоводни практики.

Собствена екосистема от приложения

Новата ERP.net включва разширяваща се партньорска програма, както и ERP магазин с все повече бизнес приложения от външни разработчици. С тях непрекъснато се увеличава и добавената стойност, която клиентите получават.

Warehouse Management

С новата версия екипът представи и нов Warehouse Management модул, който обединява всички аспекти от работата на един модерен склад – продукти, варианти, партиди, серийни номера, клиенти, доставчици и документи. Управлението на склада се превръща в интегрирана част от цялостните бизнес процеси на фирмата.

В добавка новосъздаденото мобилно приложение WMS Worker предоставя нови възможности за управлението на мобилни терминали в реално време.

Модул Мърчандайз

Това е още един изцяло нов модул в ERP системата, който улеснява управлението на екипите, както и на продуктите по щандовете на магазините, тяхното оптимално представяне, подреждане, организирането на промоциите и всички останали аспекти, свързани с присъствието в точките на продажба.

B2B portal

Версия 2.0 на бизнес портала към ERP.net оптимизира директната комуникация с клиентите, създаването на поръчки и проследяването на тяхното изпълнение. В него всеки клиент може да види детайлна информация за своите фактури и други документи, свързани с него. И тук отново са добавени чат и други социални функционалности.

Модул Акциз

Новият Модул Акциз на ERP системата е насочен към управление на акцизи, данъчни складове, акцизни продукти, измервателни устройства и транзакции, ЕАД, ПАД и акцизни декларации, както и други аспекти от работата на компаниите – производители на акцизни продукти.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !