Powerbank USB-C PD 100W 38400 - енергийна банка с голям капацитет, която може да зарежда няколко устройства едновременно (Ревю)

Мария Иванова Последна промяна на 19 юли 2023 в 20:13 316 0

Powerbank USB-C PD 100W 38400
Powerbank USB-C PD 100W 38400

Външната батерия или т.нар. power bank (енергийна банка) е практично решение за притежателите на мобилни устройства. Тя може да е вашето спасение, ако сте забравили зарядното си вкъщи, а ви предстои важен разговор или ако се намирате в непознат град и се нуждаете от навигация. Някои от тях обаче имат впечатляващ капацитет, който ви дава независимост в продължение на дни сред природата - далеч от всякаква електропреносна инфраструктура.

Производителят на периферия за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg предлага именно такова решение - Powerbank USB-C PD 100W 38400, което имахме възможност да тестваме и ще ви опишем в следващите редове.

Външен вид

Преносимото зарядно на Sandberg се отличава с компактен и стилен дизайн. Корпусът му е здрав с алуминиево огнеупорно покритие, което го прави подходящо за употреба както в градски условия, така и сред природата.

Устройството тежи 770 гр. (което е впечатляващо за енергийна банка с такъв голям капацитет), а размерите му всъщност са много компактни - 19 x 9.35 x 2.6 сантиметра. Powerbank USB-C PD 100W 38400 пристига с висококачествена опаковка, чиито размери и тегло също оставят положително впечатление - 20.7 x 12.3 x 3 и 850 грама.

Производителност и капацитет

Външната батерия на Sandberg е с впечатляващия капацитет от 38400 mAh / 142 Wh. Моделът осигурява оптимално презареждане за всякакви мобилни устройства (лаптопи, таблети, смартфони, електронни книги, фотоапарати и др.) и е подходящ за всеки, който търси възможно най-голямата банка за зареждане. Както успяхме да се уверим сами, подсигурява презареждането на един смартфон цели 16 пъти.

Портове

Разглежданата външна батерия поддържа стандартите USB-A и USB-C PD 100W, което ѝ позволява да зарежда на максимална скорост всякаква мобилна потребителска електроника, разполагаща с такива портове. Тестваният модел има два входа и три изхода и може да обезпечава с енергия множество устройства наведнъж.

Други екстри

Любопитна особеност на новото портативно зарядно на Sandberg е, че поддържа възможност за зареждане, докато самото то се зарежда. Всичко това прави ежедневието по-лесно като значително намалява вероятността да останете без лаптоп или смартфон, ако сте забравили кабела си вкъщи или се намирате на място без електрическа мрежа.

Какво има в кутията

Мощната външна батерия на Sandberg идва с кратко ръководство и два кабела. Първият е 100-ватов USB-C към USB-C кабел с дължина 50 сантиметра. А вторият - Micro USB кабел с дължина 30 сантиметра.

Заключение

Powerbank USB-C PD 100W 38400 е една от най-добрите външни батерии, които сме тествали. Работата ни с нея показа, че тя предлага всичко необходимо (голям капацитет на батерията, бързо зареждане и поддръжка на устройства до 100W) както на работещите в движение, така и на любителите на къмпинга и преходите в планината. Устройството се предлага с гаранция от 5 години и може да се открие тук.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !