Новият наръчник на lifehack.bg ще ви осигури 50 AI инструмента, с които ще работите по-умно и креативно, без да прегорите

Александър Александров Последна промяна на 26 септември 2023 в 14:14 576 0

50+ AI инструмента в подкрепа на българския бизнес
50+ AI инструмента в подкрепа на българския бизнес

Изкуственият интелект (Artificial Intelligence – AI) е една от най-динамичните и променящи света технологии, навлизащи в живота ни напоследък. Новите AI инструменти са все по-достъпни и предлагат безброй възможности за подобряване на начина, по който учим, работим, правим бизнес и като цяло живеем. Но как да изберем и използваме най-подходящите изкуствени интелекти за нашата дейност? Как да се възползваме от тяхната мощ и потенциал? Как да ги интегрираме в нашата стратегия и култура?

Тези и много други въпроси намират отговор в новия практически наръчник “50+ AI инструмента в подкрепа на българския бизнес“, който е създаден от Христо Стоянов – основател на Lifehack.bg и на клуба Masterhack.bg.

Създаване на видеоклипове по снимка, мобилни приложения без програмиране, генериране на снимки на хора, които не съществуват – това са само част от впечатляващите възможности на изкуствените интелекти, включени в изданието.

В настоящото ревю ще ви представим книгата, която е първата по рода си на български език, и ще ви разкажем защо тя е задължителна за всеки, който иска да успее в динамичния и конкурентен свят на дигиталния бизнес. И може би във всяка друга област от живота.

Какво представлява книгата

“50+ AI инструмента в подкрепа на българския бизнес” е полезен наръчник за маркетолози, дизайнери, копирайтъри, журналисти, фрийлансъри, предприемачи и други професионалисти, които искат да изпъкнат пред конкурентите си, възползвайки се от предимствата на изкуствения интелект.

Книгата съдържа комплект с най-добрите AI решения за оптимизиране и развитие на бизнеса – от дизайн и визия, през копирайтинг и продажби до автоматизация на процеси. Онова, което я отличава от всички подобни издания на пазара е, че в нея няма излишна теория, а само практически инструменти, готови за използване.

Представените решения обхващат основните съвременни сфери на работа – от видео, маркетинг, копирайтинг и продажби до автоматизация на процеси и предлага радикални подобрения на резултатите във всички тях.

За да достигне до тях, авторът е отделил над 500 часа труд и е тествал над 1000 инструмента. След което е отсял 50 от тях, които осигуряват най-голямо конкурентно предимство, печелят време и повишават ефективността на използващите ги.

“Това не е обикновена е-книга, а мощен дигитален инструмент, който помага на експерти и предприемачи да си осигурят конкурентно предимство, да се отличат, да спестят пари и време и да улеснят оперативната си работа” – разяснява авторът ѝ Христо Стоянов, който е и един от визионерите в сферата на личностното развитие и дигиталното предприемачество у нас.

Читателите на книгата получат също и видео инструкции за използването на всеки инструмент, представен в нея. По думите на автора, хората, използващи мощта на представените в книгата AI инструменти, могат да спестяват до един ден работа всяка седмица.

За кого е подходяща книгата

“50+ Ai инструмента в подкрепа на българския бизнес” е предназначена за всички, които се занимават с копирайтинг, обработка на видео, създаване и обработка на визии, работа с YouTube, както и с всякакъв тип маркетингова и оперативна работа. С нейното прочитане и внедряване в работата си всички тези специалисти могат да подобрят резултатите и бизнеса си.

Специалистите по копирайтинг например могат да получат помощ в създаването, пренаписването и резюмирането на всякакви текстове, включително и за целите на маркетинга.

Занимаващите се с видео обработка могат да се възползват от ценните инструменти, за автоматично генериране на субтитри, които работят и на български език.

В книгата са включени едни от най-добрите инструменти за генериране на професионално изглеждащи криейтиви и уникални изображения.

Ако често ви се налага да работите с YouTube, ще получите ценни помощници при резюмирането на видео в текст, ваденето на текст от видео, разделянето на мини видеа за Reels и много други.

Книгата изобилства от ефективни инструменти за маркетингова и оперативна работа, сред които за създаване на презентации, за управление на задачи и процеси, автоматизации и много други.

Кой е авторът?

Христо Стоянов притежава дългогодишен в създаването и управлението на висококачествено съдържание. Работил е в областта на онлайн маркетинга в големи международни компании, но е по-познат като основател на изключително полезния сайт за личностно развитие и повишаване на ефективността Lifehack.bg. В рамките на своята Lifehack Media Group той създава и клуба с полезни съвети за повишаване на ефективността и личностно развитие – MasterHack.bg.

Защо да си купим изданието?

Това е уникален наръчник, който ви представя най-добрите и проверени AI решения за всички аспекти на вашата дейност – от дизайн и маркетинг до продажби и автоматизация.

Тази книга не е теоретична, а практическа. В нея ще намерите конкретни примери и видео инструкции за използването на всеки инструмент. Всички те са тествани и одобрени от автора Христо Стоянов – един от пионерите в българското дигитално предприемачество. Той е отделил над 500 часа труд и е изпробвал над 1000 AI инструмента, за да избере само тези, които дават реални резултати.

С книгата ще спестите време и пари, ще повишите производителността и качеството на работата си, ще създадете иновативни продукти и услуги, ще се отличите от конкурентите си и ще постигнете бизнес успех.

Цена и наличност на книгата

Цената на “50+ AI инструмента в подкрепа на българския бизнес” е 49 лв., но стойността на изданието е много по-голяма и в това ще се убеди всеки, който започне да се запознава с изкуствените интелекти, представени в него. Много от читателите, споделят, че още през първите дни, откакто са започнали да го четат, то вече им се изплаща, а според някои от тях, книгата вероятно струва над десет пъти повече от обявената цена.

В добавка с нея се предлага и бонус – списък с личните източници за AI приложения на автора, които ще помогнат на всеки читател да бъде в крак с най-новите тенденции и решения в областта, в която се развивате.

Може да бъде закупено с няколко клика от уебсайта на Lifehack.bg. Приятно четене!

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !