Genesis Pallad 550 – лека и практична раница, подходяща за всеки (Ревю)

Всеки, който реши да си я закупи, ще разполага с достатъчно пространство както за своя преносим компютър, така и за всички необходими аксесоари

Offnews Последна промяна на 15 февруари 2023 в 19:27 1153 0

Genesis Pallad 550

Снимка Genesis

Genesis Pallad 550

Pallad 550 е лека и практична раница на Genesis, подходяща за всеки, който е свикнал да носи всичко важно навсякъде със себе си. Тя е незаменим помощник в ежедневието не само за т.нар. “дигитални номади”, които работят онлайн и са изнесли работния процес извън офиса. Със своята здравина и удобство, раницата е полезна и за учениците, които нерядко са принудени да пренасят килограми учебници и принадлежности до училище и обратно. На такъв помощник ще се зарадват най-много геймърите, които ходят по състезания, заедно със своя лаптоп и всички гейминг аксесоари като мишка, клавиатура, слушалки и др.

В редакцията получихме една бройка от модела и в това ревю ще ви разкажем подробности за нея. Ще обърнем внимание на материята, външния ѝ вид, разпределението във вътрешното и външното ѝ пространство, както и на техническите ѝ характеристики.

Първи впечатления

Когато отворихме Pallad 550 за първи път, останахме впечатлени от голямото ѝ вътрешно пространство, позволяващо пренасянето както на големи лаптопи (до 17.3-инча), така и на множество други аксесоари и геймърски хардуер. Раницата е с размери 34.5 x 20 x 51 см., тегло 1400 гр. и може да пренася товар до 10 килограма.

Дизайн

Както успяхме да се уверим сами, разглежданият модел на Genesis има изключително издръжлив дизайн, който гарантира максимална защита на всички предмети в нея. Раницата е създадена от водоустойчива материя, запазваща вещите сухи дори и по време на проливен дъжд. В допълнение, въздушните канали и мрежата на задния ѝ панел осигуряват необходимия комфорт дори и при продължително носене в горещи дни.

Главното отделение

на Pallad 550 разполага с множество джобове, които създават ред и са предпоставка за бързо и удобно откриване на пренасяните принадлежности в нея. Можете да разпределите вещите си в джобовете на раницата, както намерите за добре. Но бъдете сигурни, че с Pallad 550 винаги ще знаете къде се намира мишката, подложката, пауър банка, както и различните периферни устройства и слушалки.

Предният ѝ панел

е оборудван с органайзер за офис аксесоари, ключове и дори USB флашка. Genesis Pallad 550 разполага дори и с лесно достъпен защитен джоб за слънчеви очила. За вещите, до които искате да имате бърз достъп (като бутилка за вода, кърпички, дезинфектант и др.), производителят е предвидил цели четири странични джоба. Важна особеност е, че страничният джоб на телефона разполага с опция за прокарване на кабели от вътрешната и външната част на раницата.

Други екстри

Genesis Pallad 550 има регулируеми презрамки за максимален комфорт, здрава дръжка за носене в ръка, както и специални рефлектори за максимална сигурност. От опита ни с нея можем да обобщим, че тя една от най-удобните и практични раници за лаптоп, които сме изпробвали.

Всеки, който реши да си я закупи, ще разполага с достатъчно пространство както за своя преносим компютър, така и за всички необходими аксесоари. На пазара у нас новият модел на Genesis може да се намери на цена от около 90 лева.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !