Наскоро изтече информация за бъдещия телефон Realme Flash, който ще е типичен модел от висок клас, а най-голямата му разлика ще е системата MagDart с вградени магнити в задната част на корпуса за прикачване на безжично зарядно Qi. Съобщава се, че производителят ще предлага два варианта за зарядни устройства – малко с формата на шайба, което прилича на MagSafe на Apple и масивно с вграден охлаждащ вентилатор, за което се твърди, че ще е най-бързото магнитно зарядно устройство в света.

Другите подробности за телефона включват процесор Snapdragon 888, 12 GB оперативна памет, до 256 GB вградена, тройна задна камера и извит дисплей. Компанията вече рекламира устройството и се надяваме скоро да получим повече подробности.

Ново видео обаче, разкрива какво ще предложи системата MagDart. То е открито от XDA Developers и дава поглед върху зареждането на предстоящия Realme Flash чрез MagDart.

Предполага се, че триминутния клип намеква, че зареждането може да отнеме по-малко от час, макар че стриктни тестове със сигурност биха били по-полезни за определяне на времето. 91Mobiles публикува и нови рендери, които дават известна представа за това, което предстои.

Както можете да видите, показано е как MagDart ще се прикачва, а също така и кожен слот за три кредитни карти и алуминиева стойка. Realme ще разкрие официално MagDart днес, така че със сигурност ще научим повече подробности съвсем скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *