Според последните слухове OPPO планира да върне своята класическа N серия смартфони на пазара. Серията N бяха премиум устройства, които показаха иновативни функции.

Последният модел от гамата беше OPPO N3, който стартира през 2014 година. Може би си спомняте и OPPO N1. Това беше първото устройство от серията N на компанията, стартирало през 2013 година.

Смартфонът се захранва от чипсет Snapdragon 600 с 2 GB RAM и има голям 5.9 инчов дисплей. Той е и първият с уникална въртяща се камера, което позволява да се използва както като основна, така и като селфи.

Сега нов пост, публикуван в китайската социална мрежа Weibo от @Arsenal сочи, че OPPO планира ново устройство от серия N. То ще струва 4000 йени, или около 620 долара и може да се позиционира между сериите Find X и Reno.

Разбира се към момента това са само слухове, няма официално изявление от страна на компанията, което да потвърждава информацията. OPPO работи върху технология за камера под дисплея и по-добри сензори и OIS функционалност за своите смартфони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *