Както и очаквахме OnePlus представи първото си смарт носимо устройство, OnePlus Band. Моделът дебютира в Индия, но очакваме скоро да се появи и в други страни и региони.

Гривната включва очаквани за този клас характеристики и функционалности. Тя включва 1.1-инчов AMOLED екран, а под него откриваме и изписано името на компанията. Очаквано няма хардуерни бутони.

Моделът е със сертификация IP68 за водоустойчивост, което означава, че може да се използва и по време на плуване. Налична е възможност за проследяване на 12 вида тренировки, а освен това са включени и множество циферблати.

Не е наличен вграден GPS, но за целта се използва свързания смартфон. Разбира се можете да получавате известия от телефона, както и да управлявате музикалния плейбек.

Налични са редица сензри, включително за следена на пулса, нивата на кислород в кръвта и качеството на съня. Освен това има и вграден NFC, което означава, че гривната ще може да бъде използвана за безконтактни разплащания.

С един заряд на батерията се постигат до две седмици издръжливост, а зареждането става чрез специален адаптер, което не дава голямо удобство. Все пак издръжливостта с един заряд е доста добра и няма да ви се налага често да я зареждате.

Цената на OnePlus Band в Индия е около 34 долара, като тя идва в комплект с черна каишка. Отделно могат да бъдат закупени такива в син и сив/оранжев цвят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *