По-рано през месеца Xiaomi представи обновлението MIUI 12.5 Enhanced в Китай. С него от компанията въвеждат редица системни подобрения и отстранява проблеми.

Тогава нямаше данни за плановете на компанията за разпространяване на софтуера в световен мащаб. Сега във форума на компанията има данни за това.

Xiaomi потвърждава, че международната версия на MIUI 12.5 Enhanced ще е налична от последното тримесечие на годината. Първите устройства, които ще имат достъп до нея са: Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11i, Mi 11X Pro, Mi 11X, Mi 10T Pro, Mi 10T, Mi 10 Pro и Mi 10.

Една от основните промени е свързан с това, че системната производителност би трябвало да намалее с едва 5% след 36 месеца. Има и функционалност наречена Atomic/Atomized Memory, с която е възможно поддържането на повече приложения на заден план.

Xiaomi отбеляза по време на премиерата на MIUI 12.5 Enhanced, че са отстранени 160 системни проблема и над 220 свързани със системни приложения. Предстои да видим каква е ситуацията в международната версия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *