Microsoft анонсира нов Surface Laptop, който ще се носи номер 4 и запазва емблематичния си дизайн. Устройството предлага същите 3:2 PixelSense сензорни дисплеи в 13.5 и 15 инчови варианти с алкантара или метални покрития.

Те имат вградени HD предни камери, които се рекламират като low-light и разполагат с микрофон, който ще ви пазволи да звучите силно и ясно при работата си от дома. Surface Laptop 4 разполага с 201ррi дисплей и е оборудван с Dolby Atmos Omnisonic говорители за кинематографично изживяване.

Microsoft ви позволява да изберете между 11-то поколение Intel Core и AMD Ryzen мобилни процесори с Radeon Graphics Microsoft Edition. Компанията е партньор при персонализирането на чиповете, за да осигури повишаване на производителността и подобряване на живота на батерията в цялата си гама.

Цената на устройствата започва от 999.99 долара и те са налични за продажба в САЩ, Канада и Япония още от днес. Допълнителната им наличност за други пазари, ще стане ясна в следващите седмици, а поръчките ще стартират от 15 април.

Базовият 13 инчов модел предлага AMD Ryzen 5 4680U с 8 GB RAM и 256 GB за съхранение и цена от 999.99 долара. За 15 инчовите базовата опция започва от 1299 долара и е с AMD Ryzen 7 4980U с 8 GB RAM и 256 GB съхранение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *