Високотехнологични секс играчки – знак, че бъдещето е тук

Offnews Последна промяна на 15 февруари 2022 в 06:30 555 0

magic-g0a93bc1bc_640

През 2022 г. почти всеки уред в живота ни е „умен“. Отоплението ни се включва зависимост от това коя част на деня сме. Пратките пристигат на прага ни в рамките на часове след като сме ги поръчали. А домовете ни са пълни с всякакви смарт устройства, с които запълваме свободното си време. Като се има предвид всичко това, наистина не трябва да е изненада, че интелигентните вибратори и други високотехнологични секс играчки са толкова разнообразни, колкото смарт телефоните и смарт телевизорите.

Идеята за „интелигентен“ вибратор е забавна, като се има предвид, че вибраторите до голяма степен са едни и същи от тяхното създаване през 1880-те. Най-високотехнологичното нещо при вибраторите е фактът, че те вибрират - понякога с различен интензитет и с различни пулсиращи вибрации. Но през последното десетилетие шепа компании се стремяха да преоткрият вибратора - или поне да го направят малко по-технологичен.

Хората, които поддържат връзки на дълги разстояния, вече могат да използват приложения за дистанционно управление на секс играчките на другия от хиляди километри разстояние. Пръстените за пенис и други играчки вече могат да имат функция за съхраняване на данните за представянето ви по време на секс с течение на времето, за да можете да оптимизирате изживяването си. Сякаш това не е достатъчно, но някои играчки дори ще оптимизират изживяването ви вместо вас – като научат предпочитанията ви и правят повече от онова, което харесвате и бихте искали да ви бъде направено от вашия партньор.

Въпреки предишни резерви, високотехнологичните секс играчки сега са нарастваща тенденция и често могат да бъдат открити в почти всеки реномиран секс магазин. Секс играчките са невероятни и една истина, която е сигурна, е, че те набират популярност с най-новите постижения в индустрията и технологиите. Технологиите изиграха значителна роля в обновяването на индустрията за секс играчки чрез създаване на нови продукти, които работят малко по-различно от обичайните секс играчки, с които сте свикнали. Такива продукти включват вибратори с подобни движения като хората и други, които имитират докосване на език или пръст.

Тази технология има за цел да подобри човешката сексуалност а не да заема мястото на партньора ви в сексуалната интимност. С напредването на технологиите става ясно също, че все повече хора започват да оценяват телата и сексуалността си, оттук и голямото търсене на тези продукти и софтуер. Ето някои от най-високотехнологичните играчки, които днес можете да откриете.

Вибратор, който сякаш засмуква клитора

Стимулирането на клитора е един от най-ефективните начини за увеличаване на интензивността на клиторния оргазъм, като същевременно се наслаждавате на проникващ секс. Освен това увеличава шансовете за мулти оргазъм. Не забравяйте, че без значение колко сте добри, никога не можете да предложите на партньорката си едновременно орален и проникващ секс. Това е мястото, където този тип вибратор идва на помощ.

Вибратор, който имитира движението на езика

Този вибратор е създаден, за да имитира орална любов и усещането за въртящ се език. Вибраторът е с няколко топчета, които се движат под меката силиконова повърхност. Обикновено тези вибратори също имат няколко скорости и различни режими на въртене.

Говорещи високотехнологични секс кукли

Технологиите бързо навлязоха и при разработването на високотехнологични секс кукли. Те са с по-реалистичен външен вид, а някои дори могат да говорят. Тези кукли дори могат да бъдат оформени по ваш вкус, така че можете да изберете тяхната физика, цвят на очите, кожа и коса.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !