КЦМ АД със 100% електронни отпуски от Си Дотс

Offnews Последна промяна на 14 май 2021 в 17:26 5183 0

Inside

 

Едно от най-големите металургични предприятия на Балканския полуостров КЦМ АД дигитализира на 100% отпуските на своите служители в цялата си структура. Решението е разработено на базата на системите за електронна администрация от Си Дотс, като са въведени специфични модули и разширения така, че близо 1500 служители от структурата могат да пуснат своето заявление от всяко модерно устройство, от всяка точка на света.

 

Инвестицията е направена като част от цялостната дигитализация на предприятието. Компютърната система е разработена така, че да бъде разширена с допълнителни модули за графици на служителите, автоматично генериране на присъствени форми за целите на администрацията (Форма 76), като са предвидени и други модули за електронно управление като функции за проследяване на Лични Предпазни Средства (ЛПС/БЗР), много важен и съществен елемент в металургията.

 

Системата за отпуски и съпътстващи модули е интегрирана с ползваната ERP система на SAP в предприятието. На по-късен етап системата може да обхване и интеграция по управление активи ползвани от служителите (компютри, телефони, автомобили…)

 

„Много се радвам, че предприятие в традиционно консервативен бранш като металургията се променя толкова бързо чрез иновации и инвестиции в дигитализация на процесите. Работи се изключително леко с колегите от КЦМ, амбициозен и професионален екип от специалисти, които мислят напредничаво и модерно! Благодаря им!“ - заяви Филип Дечев, основател на Си Дотс.

 

 

 

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !