LG все още обмисля бъдещето на мобилното си подразделение, като сред опциите на компанията влиза и продажбата му. Корейците обаче могат да изберат и съкращаване на дейността.

Настоящото състояние обаче вещае несигурност за бъдещите устройства, които би трябвало да видим дори през настоящата година. Вече се появиха данни, че моделът с навиващ се екран може да е спрян.

Сега корейското издание Chosun споделя данни свързани и с флагманската серия V. Става дума за наследника на V60, който е с кодовото име Rainbow, а както изглежда и неговата премиера е отложена и то за неопределено време.

Запознат източник посочва, че LG и партньорите ѝ сред телекомите са решили да не продължат с реалните тестове на устройството. Те е трябвало да стартират към края на февруари. Плановете са били за премиера през март.

Сред очакваните параметри на телефона е наличието на мобилния флагмански чипсет Snapdragon 888. Освен това той би трябвало да поддържа и работа с активни стилуси Wacom.

Засега няма официално становище от LG, като от компанията отказват да коментират. Предстои да видим какво ще е бъдещето на мобилното подразделение, а от това зависят и премиерите на нови устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *