Lava Mobiles представи новите си смартфони от серията Z в Индия, заедно с MyZ – първият в света телефон, направен по поръчка.

Компанията ще позволи на потребителите да персонализират своя смартфон преди покупката, като избират между задни и предни камери, цветове, RAM и място за съхранение. MyZ има 66 възможни комбинации и ще стане достъпен за закупуване от официалния сайт на Lava Mobiles от 11 януари, а по магазините – от 26 януари. Освен това компанията ще предостави услуга за надстройка, наречена My Zup, която ще позволи на потребителите да променят RAM и опцията за съхранение, след като вече са закупили и използвали телефона.

Освен любопитното устройство MyZ, Lava Mobiles представи Z1, Z2, Z4 и Z6, както и първия си тракер в Индия – BeFIT.

Lava Z1 разполага с 5 инчов дисплей с Gorilla Glass 3 покритие, захранва се от MediaTek Helio A20 с 2 GB оперативна и 32 GB вградена памет, има 5 мегапикселови предна и задна камера и батерия с капацитет 3100 mAh.

Z2 предлага 6.5 инчов HD+ дисплей с капковиден прорез и Gorilla Glass 3 покритие, процесор MediaTek Helio G35, същите опции за памет, но 13 + 2 мегапикселова основна и 8 мегапикселова селфи камера и работи с Android 10 Go Edition, а батерията му е с капацитет от 5000 mAh.

Z4 е с подобни характеристики, но се различава по тройната камера 13+5+2 и 16 мегапикселовия селфи сензор, също се захранва от Helio G35, но с 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет.

Lava Z6 от своя страна идва с характеристики, подобни на тези на Z4, но се предлага с 6 GB оперативна и 64 GB вградена памет.

Всички устройства от серията ще се продават от 11 януари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *