Обикновено не правим аналогия за гейминг компютър или конзола щом чуем името KFC, но от компанията завършват годината със сериозна изненада. KFC в партньорство с Cooler Master представи геймърски компютър под формата на „кофа“.

Разбира се в случая става дума за хардуер от Cooler Master с брандиране от KFC, a дизайнът е доста оригинален, като CM нямат друго подобно шаси в асортимента си. Конструкцията е в черен цвят с акценти в червено.

Ако този продукт бъде реализиран, той ще предложи доста сериозна производителност, тъй като е оборудван с Intel Nuc9 Extreme Compute Element, който е най-мощното решение за компактните гейминг компютри. Машината включва сменяема NVIDIA видеокарта от ASUS.

Освен това откриваме процесор от Intel, без засега да е ясно точно кой модел. Достъпен е още 1TB Seagate NVME SSD. Според Cooler Master системата е готова за виртуална реалност и може да предложи гейминг при до 240 кадъра в секунда.

Отличителната черта на модела обаче не е в характеристиките, а във възможността за затопляне на пиле. Това става чрез специален отдел и се използват естествените топлина и въздушен поток.

Интересно е да видим как се справя системата с охлаждането след като топлината отива за подгряване на хапки. Освен това е любопитно къде се извежда и миризмата от храната.

KFConsole се нарежда в ексклузивния списък на компютърни продукти създадени от брандове за храни и напитки. Сред тях е например и проектор в пакет от бири Bud Light. Засега няма информация дали и кога компютърът с марката на KFC ще се продава. Ако достигне до пазара обаче той ще е доста скъп и може да достигне цена от над 3000 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *