СуперХостинг.БГ ще подкрепи някои от най-популярните технологични събития в България

Компанията остава ангажирана с развитието на дигиталната общност, онлайн предприемачеството и подкрепата за младите технологични ентусиасти

Offnews Последна промяна на 31 август 2023 в 16:17 287 0

Технологични събития
Технологични събития

Дните на почивка и отпуски все още са в разгара си, но бизнесът вече планира следващите месеци и чертае тенденциите, които ще определят неговото бъдеще. Много компании използват този период за да се подготвят за нови начинания, инвестиции и проекти. И съответно – да бъдат по-добре позиционирани през активните есенни месеци, които ще завършат с пикове като Черния петък, Кибер понеделник и Коледно – новогодишните празници.

Развитието на нови проекти, особено в дигиталното пространство обаче е свързано с множество въпроси и потенциални проблеми, а все по-ниският праг за стартиране на онлайн бизнес е причина в сектора да се включат и предприемачи без опит, които нямат всички отговори. Ето защо българската хостинг компания СуперХостинг.БГ ще се включи в някои от най-популярните технологични събития в страната тази есен, където всеки желаещ ще може да разпита експертите от нейния екип за различни технически и бизнес аспекти на своя проект.

Компанията ще се фокусира върху ключови събития в сектора, сред които са конференциите Digital4 в градовете Пловдив, Стара Загора и Плевен. Те по традиция събират технологичната общност в различни български градове, а от сцената им се дискутира бъдещето на електронната търговия, дигиталния маркетинг, оптимизацията за търсачки и други аспекти от онлайн предприемачеството.

Друго значимо събитие в бранша, в което ще се включи хостинг компанията, е eCommerce Annual Summit на сп. Enterprise, което отново се очаква да има силна лекционна програма, посветена на търговията във виртуалното пространство. Посетителите ще могат да се допитат до представители на СуперХостинг.БГ по въпроси, свързани с изграждането на онлайн магазин, предимствата на различни SaaS платформи за създаване на такива проекти, тяхното маркетиране, поддръжка и бизнес развитие. Компанията ще подкрепи и регулярните събития на WordPress общността, които се провеждат в София.

„Събития, насочени към дигиталния бизнес, играят важна роля за развитие на общността, открояване на добрите примери и създаване на ролеви модели, които да следва новото поколение предприемачи. Тук те могат да се докоснат до опита на експерти в индустрията, да се срещнат с успешни основатели и иноватори, да намерят платформа за обмен на идеи. Този тип дискусии разкриват и цялостната картина на технологичните и пазарни тенденции в сектора. За нас е важно да участваме в тях, защото по този начин подкрепяме едновременно както отделните онлайн предприемачи, така и цялата дигитална екосистема“ – посочва Борислав Божидаров, маркетинг мениджър на СуперХостинг.БГ.

Хостинг компанията работи усилено и в още една сфера – подкрепата за организации и събития, насочени към менторство на млади хора. Такива са програмата Mentor the Young, която развива младежи на възраст от 18 до 25 г., както и Тийноватор за подкрепа на ученици. В екипа на СуперХостинг.БГ са убедени, че подобни инициативи, срещащи утвърдени професионалисти и млади таланти могат да бъдат изключително вдъхновяващи за новото поколение и да го подкрепят да следва своите цели по-уверено.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !