Стартира кандидатстването за конкурса “Сайт на годината”

Offnews Последна промяна на 04 май 2022 в 23:25 491 0

SITE-2022

Надпреварата тази година ще се проведе под надслов “Най-добрите сайтове заслужават признание”

 

Фондация за активно развитие на уеб, която организира престижния уеб конкурс “Сайт на годината”, анонсира неговото ново издание. Надпреварата тази година ще се проведе под надслов “Най-добрите сайтове заслужават признание” и ще предложи на участниците много полезна информация, свързана с разработката и оформлението на качествени уеб проекти.

“Отново настъпи любимото ни време в годината, когато се срещаме с талантливи създатели на уеб съдържание и техните проекти. Тази година сме предвидили за тях няколко нововъведения и нямаме търпение да им дадем поле за изява. Вече сме убедени, че заедно показваме добрите примери и градим общност, подкрепяща хубавите български уеб сайтове” – споделя Жюстин Томс, създател на конкурса Сайт на година.

Сред новостите в Сайт на годината 2022 са и допълнителните категории, за които ще може да гласува само публиката. Сред тях е категорията “Подкаст”, в която могат да кандидатстват създатели на този все по-популярен през последните години формат. За втора поредна година в рамките на конкурса ще има и дни на българската кирилица.

В надпреварата могат да участват проекти на всички езици, които са създадени в България и от български екипи и фирми. Тази година обаче бонус точка ще получават сайтовете, създадени на българска кирилица.

Всички уеб разработки ще бъдат разгледани и оценени от национално жури от експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота.

До 28 май желаещите могат да се включат, заплащайки много по-ниска цена за ранна регистрация. Повече информация за кандидатстването в конкурса Сайт на годината 2022 е достъпна тук.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !