Софтуерни предприемачи представят визията си за бъдещето на работата на конференция в София

Offnews Последна промяна на 28 септември 2021 в 15:39 516 0

 

Какво е бъдещето на работната среда, как служителите постепенно преминават в центъра на вниманието и как тяхното качество на живот и щастие се приоритизира - това ще са част от темите, които ще засегне безплатната технологична конференция “Бъдещето на работата”. Събитието ще се проведе на 29 септември от 18:30 ч. в кино Кабана, гр. София. Организатор е българската технологична компания Motion Software, чийто рожден ден е и повод за ежегодната конференция.

 

Важен акцент в дискусиите ще бъде промяната към хибриден работен модел, фокусиран върху служителите, който е застъпен в дейността на Motion Software още от самото ѝ създаване през 2015 година. От тогава служителите на софтуерната фирма са свободни да работят откъдето и когато пожелаят, а тяхното развитие, интереси и желания са сред приоритетите ѝ.

 

През годините този подход става ключов фактор за успеха на компанията, която днес е глобален доставчик на IT решения и услуги за разработка на софтуер в областта на финтех, здравеопазването, образованието, блокчейн и други иновативни технологии. Motion Software успешно съдейства на водещи световни компании да се разрастват, като ги свързва с някои от най-добрите софтуерни инженери и IT специалисти от Централна и Източна Европа.

 

Говорители на предстоящата конференция ще бъдат Георги Иванов (Noble Hire), Вероника Начева (Motion Software) и Кирил Ганчев (ST6). Събитието ще е със свободен вход и след предварителна регистрация, която е достъпна тук.

 

Междувременно основателят и изпълнителен директор на компанията Христо Пеев стана част от стартиралата наскоро кариерна програма SoftUni Bootcamp. Той, заедно с главния технологичен директор Елиан Куртенков и старши програмиста Ивайло Папазов, са сред почетните ментори на инициативата. Участниците в нея получават стаж в професионална среда, както и индивидуални консултации и препоръки от софтуерни специалисти, работили за гиганти като Microsoft и Google.

 

“Участието ни в SoftUni Bootcamp е инициатива, която пряко комуникира с основната ценност на организацията ни, а именно да не спираме да учим и ставаме по-добри във всяко едно направление” - споделя Христо Пеев по този повод.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !