Следващото Unpacked събитие на Samsung ще се проведе в метавселената

Offnews Последна промяна на 08 февруари 2022 в 11:14 708 0

Galaxy S22 3

Електронният гигант Samsung обяви, че предстоящото му Unpacked събитие, което ще бъде излъчено утре, ще бъде достъпно и във виртуалната реалност. Феновете на метавселената ще могат да го гледат в платформата за виртуална реалност Decentraland, където ще бъде пресъздадена обстановката във водещия магазин на компанията в Ню Йорк.

Припомняме, че южнокорейският гигант е сред първите, които направиха крачка в света на разширената реалност. Миналата година той пусна платформата за виртуална реалност, базирана на смартфони Gear VR.

Въпреки че интересът към VR е по-голям от всякога (продажбите на AR и VR хардуер почти се удвоиха през 2021 г.), тя все още се смята за нишов продукт. Все пак интересът към метавселената нараства и редица компании, включително Walmart, Microsoft, Nike и Disney, инвестират сериозно в нея.

Очаква се на Unpacked събитието Samsung да представи новия си флагман Galaxy S22. Все още обаче не е ясно с какво премиерата в Decentraland, ще се отличава от събитията в многобройните акаунти на Samsung в YouTube, TikTok, Twitter, Twitch и Reddit.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !