S&G Technology Services се присъедини към екосистемата Temenos Exchange

Offnews Последна промяна на 20 юни 2024 в 22:15 573 0

S&G Technology Services се присъедини към екосистемата Temenos Exchange

Снимка Сирма Груп Холдинг

S&G Technology Services се присъедини към екосистемата Temenos Exchange

S&G Technology Services, британското дъщерно дружество на Сирма Груп Холдинг, което е утвърден доставчик на технологични услуги на Temenos, обяви, че неговата Cloud Architecture Roadmap (CAR) пакетна услуга вече е достъпна в екосистемата Temenos Exchange. Това е важно постижение, тъй като услугата CAR, достъпна и през стабилно приложение, е първата софтуерна разработка, свързана с присъствието в екосистемата на Exchange. Присъединявайки се към Temenos Exchange, финансовите иновации предлагани от Сирма и нейните дъщерни дружества, специализирани в разработването на финансови технологични решения, ще бъдат лесно достъпни за банките по света, които работят с платформата Temenos.

Новата услуга CAR, базирана на патентован софтуерен продукт, предлага всеобхватна и сигурна основа за миграция към облачна среда. Тя предоставя персонализиран поглед върху цялостните ползи от облачната стратегия, включително гъвкавост на бизнеса, оперативна ефективност, повишена сигурност, намалени разходи и подобрено обслужване на клиентите. Също така се предлага ясно разбиране на зависимостите и оптималната последователност за миграцията на Temenos core banking в облака, което води до намаляване на разходите и риска. Заинтересованите страни получават по-голямо разбиране и увереност, които им служат като основа при избора и оценявянето на свои проекти за миграция към облака.

Temenos Exchange ускорява достъпа до пазарни иновации и реализирането в голям мащаб на проектите на финасовите институции. Екосистемата предлага предварително интегрирани и одобрени финтех решения, които могат лесно да бъдат внедрени върху отворената платформа на Temenos за съставно банкиране, което позволява на банките бързо да създават нови финансови услуги, като същевременно намаляват разходите за разработка.

Мартин Бейли, директор “Иновации и екосистеми” в Temenos заяви: “Temenos Exchange действа като ускорител за FinTech и разработчици на софтуер, като им помага да създават, валидират и монетизират нови банкови решения. Интеграцията с Temenos и присъединяването към Temenos Exchange означава, че S&G Technology Services може разработва своите приложения и те да бъдат лесно достъпни за банките, работещи на нашата платформа, в световен мащаб.”

Фабрис Гутеброз, управляващ директор на S&G Technology Services от своя страна сподели: “Това е важен етап в развитието на S&G Technology Services. Той позиционира компанията като референтен партньор за всички банки в екосистемата на Temenos, които обмислят миграция към облак или SaaS. Изключително съм благодарен на целият екип за дълбоката им ангажираност. Високо оценявам усилията на всички, които участваха в процесите на селектиране и представяне на решението, преди да станем част от Temenos Exchange. Това са отличните специалисти и експерти от екипа на S&G и Сирма, които ни помогнаха да изградим добро приложение в подкрепа на пакетната услуга и да потвърдим нашите възможности в облака. Достъпът до технологията S&G в Temenos Exchange, допълнително разширява ангажимента ни към банковата общност. Тя позволява на клиентите на платформата Теменос лесно да се възползват от предимствата на Пътната карта за облачна архитектура. Очакваме с нетърпение да използваме мощта на платформата, за да постигнем съвместните си бизнес цели.”

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !