Microsoft ще отвори централата си на 28 февруари

Offnews Последна промяна на 15 февруари 2022 в 10:20 718 0

clickdimensions

След двугодишно затваряне, свързано с пандемията, технологичната компания Microsoft е готова да отвори централата си. ИТ гигантът планира да влезе в последния етап на своя план за връщане към присъствена работа в щата Вашингтон от 28 февруари.

Тогава офисите (включително и централата в Редмънд) ще бъдат напълно отворени както за работници, така и за клиенти. От този ден нататък служителите ще имат 30 дни, за да се приспособят към начина на работа (присъствена, дистанционна или хибридна), който са избрали заедно със своите мениджъри.

Решението на Microsoft е мотивирано от високите нива на ваксинация, както и от намаляващите хоспитализации и смъртни случаи в САЩ. То е и сигнал, че най-лошият период на компанията, свързан с пандемията, вече е отминал.

Припомняме, че Amazon премахна изискването за маски за напълно ваксинирани складови работници, но също така прекрати платения отпуск за неваксинирани служители, които развиват COVID-19. Meta също си е поставила срок за връщане на служителите в офисите, но той е по-дълъг - 28 март.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !