Форумът на бъдещето Innovation Explorer 2024 запова на 22 февруари в "София Тех Парк"

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2024 в 14:39 478 0

Innovation Explorer 2024

Снимка Innovation Starter

Innovation Explorer 2024

На 22-ри февруари 2024 г. в зала “Джон Атанасов”, София Тех Парк, България отбелязва 10-тата годишнина на международния форум за иновации Innovation Explorer. Организатор е Innovation Starter, която също отбелязва рожден ден заедно с празника на форума.

Събитието ще комбинира шоу програма с футуристични лекции за бъдещето, критичен поглед към настоящето и вълнуващи зони с виртуална реалност, 5G свързани технологии, космическа храна, стартъпи и др. Мисията му е да информира и да свързва технологиите с настоящите и бъдещите предизвикателства. Да обедини усилията си с международни лидери в образованието и бизнеса, политици, стартъпи, инвеститори, журналисти, социолози, антрополози с обща визия за по-устойчиво, справедливо и приобщаващо бъдеще в България.

В програмата ще вземат участие Росен Плевнелиев, Президент на Р България (2012-2017), Клаус Вон Риген, Директор Стратегия и нови инвестиции в SAP SE, Николай Андреев, Главен Изпълнителен директор на Виваком, Цветанка Минчева, Главен Изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, Тим Курт, Главен Изпълнителен директор на Аурубис България, Иван Георгиев, Главен Финансов директор на Кауфланд България, Евгени Маняхин, Председател на борда на директорите на Лукойл Нефотхим Бургас, Таня Христова, кмет на община Габрово, Елвин Гури, Изпълнителен директор на фонда за дялов и рисков капитал Invenio Partners, д-р Бойко Таков, Изпълнителен директор на ИАНМСП, Маню Моравенов, Изпълнителен директор на БФБ и др.

Цяла плеяда от световноизвестни международни лектори от САЩ, Астрия, Австралия, Испания, Холандия, Германия, Турция и др. страни ще се бори за вниманието за гостите заедно с оригиналната музика на Funky Catz feat Eka Moe в състав Ека Маринова, Станислав Минев, Даниел Димитров, Джулиан Тера. Група стартъп-участник в първото издание на “Музикален Акселератор” - програма за развитие на млади български музиканти, организиранa от RockSchool, с подкрепата на Столична община.

Форумът се организира с генералната подкрепа на УниКредит Булбанк, Виваком, Аурубис, Кауфланд, Лукойл, SAP Labs България, Българска фондова борса, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Пейсера България и с продуктовата подкрепа на NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Innovation Explorer 2024 е събитие напълно достъпно за хора с увреждания и с особена грижа към околната среда.

Регистрацията е отворена до 15.02.2024 г. на www.innovationexplorer.bg. Залата е с ограничен брой запазени места. За повече информация: [email protected]

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !