Experian Bulgaria е с нов мениджър

Offnews Последна промяна на 14 януари 2021 в 16:05 7437 0

Ekaterina Nedialkova Experian Bulgaria

Екатерина Недялкова е новият ръководител на Experian Bulgaria Global Delivery Centre. Тя има над 15 години опит в международни компании, като четири от тях като част от екипа на Experian, с фокус върху стратегически бизнес трансформации и подобряването на оперативните процеси. Припомняме, че българският офис на компанията е основан през 2004 г. и в него вече работят над 1000 души.

Екатерина Недялкова се присъединява към екипа през 2016 г. като ръководител на ключова за компанията програма на глобално ниво за „Непрекъснато усъвършенстване и подобряване на процесите“. В началото на 2019 г., тя поема да ръководи програмата на глобално ниво, за четирите стратегически центъра за услуги в Experian – България, Коста Рика, Чили и Малайзия.

Към момента българският офис на Experian е най-големият център за регион Европа, Близък изток и Африка с над 1000 служители. Компанията има множество отличия за най-добър работодател, заради многото си инициативи, партньорства и добри работодателски практики, като своята програма за гъвкаво работно време. Тя е и в топ 5 на софтуерните компании в България.

“Българският център е един от основните двигатели за развитието на бизнеса на Experian. Нашите екипи обхващат целия цикъл по доставяне на един продукт - от разработване на софтуерните решения, през big data анализите до имплементирането им при клиентите и поддръжката. Моята роля ще бъде да продължим да надграждаме взаимоотношенията си с бизнеса и участието на българския офис в ключови проекти. Това ще даде допълнителни възможности и добавена стойност на българските екипи. Локално на пазара Experian е утвърден лидер и ние ще продължим да налагаме добрите работодателски практики и да работим за развитието на младите хора в България“ - коментира по повод назначението си Екатерина Недялкова.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !