Ето как чрез Airbnb можете да помогнете на семейство в Украйна

Offnews Последна промяна на 07 март 2022 в 11:44 621 0

Small toy figures are seen in front of diplayed Airbnb logo

Нова кампания в подкрепа на украинските семейства набира популярност в платформата за отдаване и наемане на жилища под наем Airbnb. Все повече нейни потребители наемат квартири в Украйна с цел да окажат финансова помощ на техните собственици, които са изправени пред изключителни загуби поради руската инвазия.

В кампанията вече са се включили няколко хиляди човека по света, включително и от България. "С моите две момичета ще отседнем в центъра на Киев от 7 до 12 март. Почти. Всъщност запазих и платих през Airbnb произволен апартамент в Киев, а после писах на собственика" - споделя във Facebook съоснователят на рекламна агенция The Smarts Радослав Бимбалов.

Airbnb вече премахна таксите и комисионите си за страната. „B мoмeнтa ce oтĸaзвaмe oт вcичĸи тaĸcи зa гocти и дoмaĸини зa вcичĸи peзepвaции в Уĸpaйнa“ - посочват от екипа на ĸoмпaнията.

Наскоро тя обяви, че предоставя безвъзмездно 100 000 места за настаняване за украинци, като поема за своя сметка плащането за собствениците и застраховката. Засега обаче това важи само за държавите, които граничат с Украйна и България е извън инициативата.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !