Джеф Безос отново е най-богатият човек в света

Offnews Последна промяна на 17 февруари 2021 в 10:59 6109 0

jeff bezos

Изданията Bloomberg и Forbes, известни със своите рейтинги на най-богатите в света, едновременно класираха основателя и ръководителя на Amazon Джеф Безос на първо място в своите глобални рейтинги. Към днешен ден финансовото състояние на Безос, според двете издания, възлиза съответно на 191 милиарда щ. долара и на 190 щ. долара. На второ място е класиран Илън Мъск, който досега бе най-богатият човек на планетата. При генералния директор на Tesla и SpaceX числата, публикувани от Bloomberg и Forbes са по-различни - съответно 190 милиарда щ. долара и 173,4 милиарда щ. долара.

С третото и четвъртото място на двата рейтинга на най-богатите хора в света, нещата не са така очевидни. Според Forbes, с капитал от 157,9 милиарда щ. долара третата позиция заема французинът Бернар Арно, който е президент и CEO на групата компании Louis Vuitton Moët Hennessy, а на четвърто място е Бил Гейтс с финансово състояние 137 милиарда щ. долара. Но според класацията на Bloomberg, третото място е на Бил Гейтс, а четвъртото - на Арно.

Челната петица в рейтингите на милиардерите приключва с Марк Зукърбърг със 104 милиарда щ. долара според Bloomberg и 100 милиарда щ. долара според Forbes.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !