Digital Trends 2022 – технологиите, в които бизнесът вярва и инвестира

Лидери в едни от най-големите международни компании споделят посоки за дигиталното бъдеще на бизнеса

OFFNews Последна промяна на 13 октомври 2022 в 16:47 1097 0

Digital Trends 2022

Снимка Digital Trends 2022

Digital Trends 2022

Дигиталните технологии продължават да са основен катализатор за промените в света, давайки на бизнеса и институциите повече възможности да подобряват услугите си и живота на хората.

Форумът Digital Trends 2022, който ще се проведе на 25 октомври в Sofia Event Center, събира експерти на водещи позиции в глобални компании, сред които Microsoft и Adidas, както и едни от най-успешните IT предприемачи от България и региона с мащаб на бизнеса в целия свят.

Участниците в Digital Trends 2022 ще дискутират най-важните технологични решения, възможности и стратегии, давайки 100% практически съвети и прозрения как да развиваме ефективно компаниите, хората и идеите си, както и цялата бизнес среда.

Форумът в Sofia Event Center стартира с водещия лектор Бела Пап, глобален директор в Microsoft Advertising, който ще запознае публиката с най-новите потребителски тенденции след Covid-19, включващи възхода на т.нар. "Workday Consumer" поведение.

Владислав Лазаров, който ръководи глобалното развитие на дигиталните продукти в Adidas, ще говори за развитието на metaverse технологиите и за приложимите маркетингови стратегии в метавселената.

Сред най-интересните лектори е Анна Полишчук, съосновател на украинската платформа Lalafo, която ще говори за съхраняването на успешната украинска стартъп екосистема по време на война, както и за ролята на бизнеса, който ръководи, в помощ на нейните сънародници.

Естонецът Юлар Яксо, основател на Digital Nation и пряк участник в превръщането на Естония в най-развитата в дигитално отношение европейска страна, ще разкрие правилния, бърз и ефективен път за технологична трансформация на публичните и административни процеси в полза на бизнеса и гражданите.

Всички ключови лектори на Digital Trends 2022 ще дадат посоката за дискусиите по темите в петте панела на събитието:

  • eCommerce
  • The Power of Scalability
  • Future Is Fintech
  • Next Gen Metaverses
  • Building the Digital State

В панелите ще се включат водещи мениджъри на компании от технологичния, търговски, банков, застрахователен и публичен сектор, сред които SiteGround, Glovo Bulgaria, DHL, eMag, MasterCard, A1, KBC Group, iBank, TBI Bank, Uniqa.

Всички те ще споделят практически опит от своята сфера на действие, фокусирайки се върху най-полезните и перспективни дигитални решения за бизнеса у нас.

Билетите за събитието вече са в продажба, като първите 60 ще имат възможността да закупят билети ТУК на цена от 60 лв.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !