Chaos Group с нов Финансов директор

Offnews Последна промяна на 27 януари 2021 в 14:39 6287 0

Georgi Yanchev - CFO - Chaos Group

Георги Янчев се присъединява към екипа на българската софтуерна компания Хаос Груп (Chaos Group) като Главен финансов директор (CFO). Опитът и експертността му ще подкрепят управлението на компанията в ключов момент, когато Хаос Груп продължава да развива портфолиото си от технологии за компютърна графика и да затвърждава позициите си на световен лидер в този сектор.

Георги Янчев има дългогодишен опит в корпоративните финанси, финансовия контрол и управлението на риска, както и във финансовия одит, преструктуриране и развитие на финансови екипи и др. През 2019 г. той е отличен с престижната награда CFO на годината в категория “Малки и средни предприятия” за постиженията си като Групов финансов директор в Software Group.

В ролята си на финансов мениджър в различни компании през последните 13 години той е работил по проекти за развитие на корпоративни стратегии и фирмено преструктуриране, оптимизиране на процесите и ресурсите, международна експанзия, процеси по сливане и придобиване и др. Освен в сферата на технологиите, Георги Янчев има опит и в сектори като финансови услуги, енергетика, производство, търговия, транспорт и логистика, строителство и недвижими имоти, холдингови структури и др.

Георги Янчев е израснал в Смолян и е възпитаник на Райковската гимназия в града (ППМГ „Васил Левски“). Завършил е Бизнес администрация, финанси и счетоводство в Американския университет в България. Преминал е множество допълнителни квалификации в сферата на бизнес управлението.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !