Apple показа първи трейлър на документалния сериал за Меджик Джонсън (Видео)

Offnews Последна промяна на 14 март 2022 в 11:11 407 0

Меджик Джонсън

Технологичният гигант Apple показа първи трейлър на предстоящия документален сериал за Меджик Джонсън - They Call Me Magic. Филмът, посветен на бившата суперзвезда на LA Lakers, ще дебютира на 22 април по TV+.

В рамките на четири серии феновете ще могат да се потопят в кариерата и личния живот на популярната баскетболна звезда. В документалния сериал те ще видят любопитни интервюта с Майкъл Джордан, Лари Бърд, бившия президент Барак Обама и самия Джонсън.

Поредицата е част от разширяващото се спортно съдържание на услугата Apple TV+. А създателите ѝ споделят, че им е бил предоставен неограничен достъп до баскетболния великан.

"В тези безпрецедентни времена се нуждаем от филми, с които да отбележим героите си повече от всякога. Като една от най-легендарните, трудолюбиви и издръжливи публични личности на нашето време, постиженията на Меджик Джонсън както на паркета, така и извън него, са нещо, което си струва да вземе вниманието на света. Ние сме развълнувани да разкажем тази история и да работим в тясно сътрудничество с него" - посочва изпълнителният директор на студиото за документални филми XTR Брин Музър.

Вижте повече в прикаченото видео:

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !