Google възнамерява да изгради в силициевата долина огромна производствена площадка, която ще включва три сгради, в които ще се произвеждат различни компоненти, включително камерите Nest. Там ще бъдат преместени и офисите на интернет гиганта.

Google подаде молба за обновяване на три сгради в Сан Хосе, Калифорния. В молбата се казва, че в сградите ще има зали за конференции, фитнес зали, помещения за отдих, различни платформи за електронно оборудване, поточни линии и складове за разнообразна компютърна продукция. Интернет гигантът е планирал този проект още от 2018 година и сега очаква разрешение за започването на неговия строеж.

В една от тези сгради в момента се осъществява капитален ремонт. Според представените планове, 20% от това здание е предназначено за офисни помещения, а останалите 80% – за производство и съхранение на електронна продукция.

CNBC допълва, че интериорът на новите сгради ще е с морска тематика. Там ще има различни произведения на изкуството, френски, раковини и сърфове, закачени за тавана. Предвижда се и изграждането на огромен паркинг, които може да побере 794 леки автомобила плюс 20 тежкотоварни камиона. Ще бъдат поставени няколко терминала за зареждане на електромобили и машина за пропан-бутан. Предвидено е изграждането на няколко зелени зони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *