Епичната екшън-приключенска игра на Sucker Punch ще стане още по-вълнуваща на 20 август. Тогава е премиерата на Ghost of Tsushima Director’s Cut. Това е подобрен вариант на оригиналното заглавие с опцията за изследване на изцяло нов остров.

има и специфични подобрения специално за PlayStation 5, включително вибрационни ефекти и синхронизиране на японската реч от персонажите.

Както вече стана дума, Ghost of Tsushima Director’s Cut ще включва допълнително съдържание спрямо първата версия, която дебютира преди близо година. Новият остров е с името Iki и е нападнат по същия времеви период от оригиналната игра.

Тук обаче има изцяло нова глава от историята на самурая герой Jin Sakai. Той отива на острова, за да разследва слухове за монголско присъствие.

Заедно с обширната нова област, Ghost of Tsushima Director’s Cut ще включва и ексклузивни подобрения за PlayStation 5. Освен изброените горе новости ще има подобрен 3D звук, 4K резолюция и до 60 кадъра в секунда.

Ако вече имате оригиналната игра за PlayStation 4, новата версия ще ви струва 20 долара, а ако искате ъпгрейд за PS5 то цената е 30 долара. Иначе цената е 70 долара за PS5 или 60 долара за PS4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *