Робот преследва клиенти в магазин, за да им предлага бонбони (Видео)

Offnews Последна промяна на 23 март 2021 в 11:45 7090 0

robot-Smiley-Mars-Wrigley

Производителят на M&M създаде автономен робот, преследващ клиентите в магазин, за да ги изкуши да си закупят бонбони. Роботът, наречен Smiley, използва разнообразни сензори, за откриване на потенциални клиенти и дори дезинфекцира магазина, за да ги предпази от заразяване с коронавирус.

Автоматизираният робот с изкуствен интелект също събира ценни данни за взаимодействието на клиентите с предлаганите продукти. Тези данни биха могли да помогнат на собствениците на магазини да осигурят по-добро потребителско преживяване и генерират повече печалби.

Smiley изглежда като футуристичен роботизиран павилион, щедро зареден с дъвки и бонбони. Устройството не само предлага лакомства, а и пуска музика и създава добро настроение, докато обикаля магазина в търсене на клиенти.

До този момент компанията за бонбони Mars Inc е пуснала само един Smiley в известен магазин за хранителни стоки в Монро, Ню Йорк. Ако експериментът се окаже успешен, е напълно възможно цяла армия роботи като него да започнат да обикалят магазините по света.

Вижте повече в прикаченото видео:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !