DJI Mini 2 е най-добрият дрон в ценовия си клас, но не всеки има толкова пари. Е изглежда компанията подготвя предложение, което ще е дори по-достъпно при цена от 299 долара в САЩ.

Данните за цената на бъдещия най-евтин дрон на компанията се появиха в сайта на Walmart. Междувременно потребител споделя в Twitter и снимка от рафт в магазина с въпросното устройство.

В случая изглежда става дума за по-евтин вариант на първото поколение DJI Mavic Mini, който дебютира преди две години. Достъпните параметри съвпадат именно с тези на оригиналния Mavic Mini.

Сред характеристиките са резолюция на камерата от 2.7K и обхват на безжично управление до 2.5 мили. Това означава, че най-вероятно не е използвана системата Ocusync, която е по-надеждна.

Най-вероятно няма да е сменен и стария контролер към дрона. Изглежда основните промени ще са по-ниската цена и подобрена конструкция, което обаче може да не го направи съвместим с батериите за Mini 2.

Все още няма официално потвърдена информация за бъдещото попълнение, включително и това кога ще бъде анонсиран този дрон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *