Стартирайте своята IT кариера с цялостната програма по QA инженерство от СофтУни

Offnews Последна промяна на 22 май 2024 в 13:47 448 0

Стартирайте своята IT кариера с цялостната програма по QA инженерство от СофтУни

Снимка СофтУни

Стартирайте своята IT кариера с цялостната програма по QA инженерство от СофтУни

Искате да започнете IT кариера, но не знаете откъде да започнете? Запознайте се с една от най-достъпните и обещаващи области в IT сектора – осигуряване на качество или QA (Quality Assurance). Цялостната програма по QA инженерство на СофтУни – най-голямата образователна организация у нас, предлага уникална възможност да опознаете тази сфера, дори без предишен опит в IT. Програмата стартира с безплатен въвеждащ курс и е изключително подходяща за напълно начинаещи, желаещи да направят първите си стъпки в ИТ индустрията.

Приемът е вече отворен, а програмата е разработена спрямо най-новите IT тенденции и гарантира качествено, достъпно и практическо обучение. Само за 5 месеца ще можете да придобиете професия Manual QA специалист. Ето какво трябва да знаете:

Какво е QA и защо да се развивате в тази сфера?

QA е процес, който гарантира, че софтуерните продукти и услуги отговарят на поставените критерии и задоволяват изискванията на клиентите. Това е ключова роля в софтуерната индустрия, която предотвратява грешки и дефекти в продуктите, преди те да достигнат потребителите. QA инженерството предлага възможност за работа в динамична и бързо развиваща се сфера, където непрекъснато се търсят нови и иновативни решения за подобряване на софтуерното качество. Тази професия е идеална за хора с критично мислене, внимание към детайлите и страст към технологиите.

Започнете с безплатен курс

СофтУни предлага безплатен въвеждащ курс – QA Basics, който служи като първо стъпало в света на QA и е разработен така, че в рамките на един месец да ви запознае с ролята на QA и основните понятия в сферата.

Така ще можете сами да се уверите дали тази кариера е подходяща за вас.

Станете Manual QA Specialist за 5 месеца

След успешното завършване на QA Basics, можете да преминете към първата част на програмата, където за 4 месеца ще придобиете  всички основни умения, необходими за Manual QA. Това включва изучаване на методи за ръчно тестване и анализиране на софтуер, което ви дава възможност да започнете работа или стаж в областта.

Надградете знанията си до Automation QA

Втората част на програмата е посветена на автоматизираното тестване (Automation QA), където, в рамките на 12 месеца, ще развиете умения за програмиране на тестови скриптове и използване на автоматизирани тестови рамки. Това допълнително ще увеличи вашите квалификации и ще ви подготви за работа с най-съвременните технологии.

Какво ви дава програмата по QA инженерство на СофтУни?

СофтУни разработва своята програма по QA инженерство с ясната цел да предостави не само теоретични познания, но и практически умения, които са веднага приложими в професионална среда. Като част от цялостната програма на СофтУни получавате:

  • Доживотен достъп до учебни материали - всеки получава доживотен достъп до всички видеозаписи от лекции и други учебни ресурси. Това ви позволява да преглеждате материалите по всяко време и да се връщате към тях винаги когато имате нужда.
  • Онлайн обучение и запис на всяка лекция – обучението е изцяло онлайн, а след всяка лекция СофтУни предоставя видеозапис. Можете да участвате активно на живо, където да задавате въпроси директно на преподавателите, или да учите в удобно за вас време от всяка точка на света, благодарение на записите от всяка лекция.
  • Менторска програма - на разположение ще имате ментор, който помага за разбирането и усвояването на учебния материал. Менторите са опитни професионалисти с практически опит в индустрията, които предоставят ценни насоки и подкрепа.
  • Активна общност – ставате част от най-голямата, активна и подкрепяща образователна общност, наброяваща над 400 000 души. Чрез затворени онлайн групи можете да обменяте идеи и опит с колеги и преподаватели.

Станете част от общността на СофтУни и поставете началото на вашата успешна IT кариера още днес.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !