Освободи място за новото с eMAG

Offnews Последна промяна на 08 септември 2021 в 17:47 436 0

1920x1080

 

Връщаме стар уред и получаваме ваучер за пазаруване до 50 лв.

 

До края на месец септември всички желаещи могат да върнат старите си електроуреди в шоурума на eMAG в столичния „Сердика център”, ниво 0, и да получат ваучери за купуване на нови на стойност до 50 лв. Кампанията е част от усилията на онлайн ритейлъра за подпомагане опазването на околната среда, като събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване.

eMAG за първи път провежда подобна инициатива в България и с нея не само помага на потребителите да рециклират правилно старите си електроуреди, но и дава ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови продукти. Няма изискване уредите да са били закупени от eMAG и могат да се връщат стари продукти от повече от една категории – телевизори (срещу ваучер на стойност 50 лв.), лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 15 лв.) или електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 10 лв.). Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

След като върнат старите си електроуреди в шоурума на eMAG в София, участниците могат да използват своите ваучери веднага или да ги получат на имейл адреса си. Ваучерите са с период на валидност 15 календарни дни, считано от деня на получаването им, като ще се изпращат на електронните адреси веднъж в седмицата (всеки понеделник) за всички натрупани връщания за предходните 6 дни.

Ваучерите може да се използват само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, и ще важат за покупка на уред от същата категория и вид, като уреда, който е бил върнат. Те могат да се комбинират с други отстъпки и промоции на онлайн търговеца.

С пълните правила на кампанията „Освободи място за новото с eMAG” може да се запознаете тук.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !