Конкурсът “Сайт на годината” прави карта на българския уеб бранш

Offnews Последна промяна на 20 септември 2021 в 11:45 362 0

sajt na godinatА

 

Първата по рода си карта на българския интернет бранш ще създаде екипът на конкурса “Сайт на годината”. Тя ще включва разнообразни уеб разработчици и дизайнери, фирми за дигитален маркетинг, както и други компании от бранша, участвали в надпреварата през годините.

 

Припомняме, че регистрацията за тазгодишното четвърто издание на най-престижния уеб конкурс е отворена до 30 септември на адрес https://bgweb.bg/s/registration/.

 

За всички участници конкурсът предлага най-качественото и достъпно менторство в уеб бранша. С участието си в надпреварата те ще получат не само шанс да бъдат отличени, а и ценни съвети от едни от най-опитните специалисти в бранша, които са част от експертното жури. Сред тях има експерти по програмиране, уеб дизайн и дигитален маркетинг и те ще дадат изчерпателна обратна връзка за оценените от тях проекти. А след края на конкурса участниците ще имат възможност допълнително да им пишат за повече информация.

 

Не на последно място, участниците в конкурса “Сайт на годината” ще имат възможност да станат част от най-голямата уеб общност, включваща онлайн предприемачи, блогъри, уеб разработчици, творци, маркетинг специалисти и др. Всички участващи проекти ще получат и линк от авторитетния сайт на надпреварата.

 

“Целта ни и тази година е да отличим най-стойностните проекти в различни области, както и да промотираме работата на талантливи български дизайнери и програмисти. След тежката 2020 г., в която значението на интернет сегмента се увеличи значително, сега забелязваме сериозен напредък и голяма конкуренция сред участниците в различните категории” - коментира Жюстин Томс, създател на конкурса “Сайт на годината”.

 

През  2021 г. надпреварата включва 11 категории: Корпоративен сайт, Сайт на стартъп или малка фирма, Електронен магазин, Институционален сайт, Медиен сайт, Продуктов сайт, Сайт за онлайн услуги, Сайт на събитие, Сайт на кауза / НПО, Личен сайт, както и мобилно приложение. Най-много регистрирани участници има в категорията Електронен магазин, което показва нарастващото напоследък значение на този тип уеб проекти.

 

Церемонията по награждаване ще се състои на 4 ноември. Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. Журито присъжда и ежегодна специална награда за принос в развитието на българската уеб среда.

 

 

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !