Кметството на Вашингтон ще раздава AirPods на ваксиниралите се срещу COVID-19 тинейджъри

Offnews Последна промяна на 09 август 2021 в 13:08 345 0

AirPods

Жителите на Вашингтон на възраст от 12 до 17 години, които получават своята първа ваксина срещу новия коронавирус, могат да разчитат да получат безплатни слушалки AirPods.

Кметът на Вашингтон Мюриъл Баузър обяви, че за участието в тази програма е необходимо да бъде направена ваксина в една от трите най-големи американски организации. На ваксинацията трябва да присъства родител или настойник, а тинейджърът трябва да носи ученическата си книжка.

На всички ваксинирани в рамките на тази програма се предлагат слушалки Apple AirPods, като техният модел не се уточнява, или подаръчна карта за сума от 51 щ. долара. И още, всички ваксинирали се участват в томбола на обща сума 25 хиляди щ. долара, в която се разиграват голям брой iPad и необявен модел безжични слушалки.

Според официалната информация на университета Джонс Хопкинс, около 70% от жителите на окръг Колумбия, който включва и Вашингтон, са преминали целия необходим ваксинационен процес.

Да напомним, че Google разкри голям набор от нови функции за Fast Pair системата на Android за свързване с безжични слушалки. С нея интернет гигантът се конкурира директно с AirPods слушалките за мобилните телефони на Apple.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !