Cylindo се присъединява към Chaos в създаването на цялостна платформа за визуализация и 3D търговия

Offnews Последна промяна на 07 април 2022 в 16:51 3745 0

Софтуерната компания Chaos, която наскоро се обедини с Enscape, обяви, че придобива Cylindo, платформа за 3D компютърна визуализация на продукти в търговията. Онагледяването на продукти с Cylindo е лесно за производителите и търговците, като в същото време осигурява висококачествена визуализация във всяка една стъпка от процеса на покупка. Придобиването на Cylindo дава възможност на обединените компании да продължат да надграждат визията си за създаване на водеща екосистема за 3D визуализация от начало до край. Заедно Cylindo и Chaos ще продължат да демократизират сферата на визуализацията, като направят съдържанието за 3D, AR (добавена реалност) и VR (виртуална реалност) по-достъпно за всеки.

Създадена през 2012 г., Cylindo улеснява визуализацията и продажбата на продукти чрез своята уеб базирана услуга. Тя поддържа четири квинтилиона (1018) продуктови вариации и има над 18 милиона потребители месечно. Технологията на Cylindo трансформира основни данни за продукта във фотореалистично 3D съдържание, което лесно може да бъде интегрирано навсякъде: в продуктови конфигуратори, онлайн информация, преживявания в добавена (AR) или виртуална (VR) реалност, интерактивен дизайн на помещения и други маркетингови канали. Платформата осигурява цялостно решение за лесно създаване, управление и разпространение на фотореалистични продуктови визуализации. Водещи производители и търговци на мебели използват платформата Cylindo, за да предложат въздействащо 3D изживяване на клиентите си и да създадат 2D визуализации на продуктите си.

Cylindo ще продължи да функционира като независима марка в тясно сътрудничество с екипа на Chaos. Всички услуги и решения на Cylindo ще продължат да бъдат разработвани и предлагани. Работата на 164-членния екип на Cylindo ще продължи от досегашните офиси на компанията в Бостън (САЩ), Копенхаген (Дания), Битоля и Скопие (Република Северна Македония). С придобиването на Cylindo глобалният екип на Chaos достига почти 700 души, разположени по целия свят.

„Развълнувани сме да приветстваме в растящото семейство на Chaos Cylindo, изключително бързо растяща платформа за продуктова 3D визуализация. Придобиването на Cylindo е поредният основополагащ камък по пътя към превръщането ни в световен лидер в 3D визуализацията. Заедно с Cylindo ще можем да отговорим на растящата нужда от лесни за използване висококачествени технологии за 3D визуализация, добавена реалност и виртуална реалност в най-различни сектори”, казват Кристиан Ланг и Петър Митев, Главни изпълнителни директори на Chaos.

„Cylindo и Chaos споделят общата мисия да направят визуализацията по-лесна. Силно сме развълнувани от присъединяването ни към Chaos и от възможността заедно да създадем цялостна платформа за архитектурна визуализация, 3D търговия и други”, казва Янус Ягд, Главен изпълнителен директор на Cylindo.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !