Шест месеца след като Sony премахна Cyberpunk 2077 от PlayStation Store, собствениците на PlayStation 4 и PS5 скоро отново ще могат да закупят дигиталната версия на хитовата игра. По данни на Eurogamer, разработчиците на играта, CD Projekt Red разкриват чрез свързано с регулаторните органи изявление, че Cyberpunk 2077 ще е налична в PlayStation Store от 21 юни.

Въпреки това не очаквайте заглавието да работи изцяло безпроблемно за базовата PS4. От Sony потвърждават пред Engadget, че играта ще е достъпна от горепосочената дата. Компанията обаче предупреждава, че потребителите ще продължат да имат проблеми с производителността на PS4.

Все пак става ясно, че CD Projekt Red продължава да работи върху подобряване на стабилността за всички платформи. От Sony препоръчват избора на PS4 Pro или PS5 за най-добро гейминг изживяване.

Припомняме, че Sony премахна заглавието от магазина си, малко повече от седмица след премиерата му. Компанията дори предложи на потребителите да им върне парите от покупката.

Cyberpunk 2077 се радва на голяма популярност въпреки проблемния старт с редица бъгове. Microsoft също предложи възможност за връщане на парите и предупреди за проблеми, но не свали заглавието от магазина си.

Междувременно CD Projekt Red разпространи няколко поправки и по-сериозни пачове. По този начин играта изглежда е достигнала до достатъчно стабилен вариант, който да удовлетвори изискванията на Sony.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *