Apple започна своята голяма презентация Spring Loaded с второстепенния нюанси – новата семейна тарифа Apple Card Family, ново приложение за подкастове с опция за абонамент с по-големи възможности и нов цвят на iPhone.

Към днешен ден смартфоните iPhone 12 и iPhone 12 Mini се предлагат с пет различни цвята на корпуса – черен, бял, червен (Product Red), зелен и син. В самото начало на своята голяма презентация корпорацията от Купертино добави в своята цветова палитра още един, шести цвят – виолетовият. По идея това би трябвало да увеличи продажбите на iPhone 12, който всъщност и така е най-продаваният смартфон в света – нещо което генералният директор на Apple Тим Кук не пропусна да каже по време на Spring Loaded.

От гледна точка на техническите характеристики и другите възможности на iPhone във виолетов цвят, разлики няма. Цената си остава същата – 729 щ. долара за iPhone 12 mini и 829 щ. долара за iPhone 12. Продажбите на виолетовите iPhone и ще започнат първоначално в САЩ този петък 23 април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *