Motorola се подготвя да представи редица нови смартфони и то скоро. Вече бяхме свидетели на изтичания на данни за някои от тях, включително такива с кодовите имена Nio, Capri, Capri Plus, а и флагман с чипсета Snapdragon 888.

Сега ново изтичане на информация ни запознава и с един достъпен 5G модел, който би трябвало да се появи през първото тримесечие на настоящата година. Той е с кодовото име Motorola Ibiza, а освен част от параметрите вече имаме и данни за част от дизайна му.

Смартфонът ще е базиран на чипсет от серия Snapdragon 400, който ще включва 5G свързаност. Става дума за бъдещ чип Snapdragon SM4350 (holi), който изглежда ще е и първият с възможност за работа с мрежите от ново поколение.

Сред останалите основни параметри е и LCD екран с резолюция HD+ и честота на опресняване 90 херца. Освен това ще са налични 4GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 5000 mAh.

Основната камера ще е тройна и ще включва 48-мегапикселов сензор от Samsung. Освен него ще са налични 5MP за макро кадри и 2MP за боке ефекти. Селфи камерата ще е 13-мегапикселова.

Изтеклата информация сочи още, че селфи камерата ще е поставена в капковиден прорез в дисплея. Страничните рамки около екрана ще са тънки с изключение на „брадичката“. Телефонът има дизайн на предната част, който наподобява доста на изтеклото изображение на Motorola Capri.

Motorola Ibiza би трябвало да дебютира директно с Android 11, а моделният му код е XT2137. Както виждате Motorola подготвя множество нови модели, а скоро би трябвало и да видим някои от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *