На 23 декември Realme ще представи смарт часовника Watch S Pro и макар до тогава да има още известно време, компанията сподели някои от ключовите параметри на устройството. Интересното е, че това става в официална информация директно на сайта ѝ.

Watch S Pro ще предложи AMOLED екран с диагонал 1.39 инча и резолюция 450 х 450 пиксела. Сред останалите свойства на панела са яркост 450 cd/m2 и контраст до 100 000:1. Поддържа се и технологията Always on Display.

Конструкцията е от неръждаема стомана, а с един заряд на батерията ще се постига до 14 дни автономност. Пълното зареждане на модела ще отнеме два часа. Часовникът ще може да проследява 15 вида тренировки.

Сред характеристиките са още сензор за отчитане на пулса, водоустойчивост и вграден GPS. Това означава, че с него ще е възможно и да се плува, но гмуркането не е препоръчително.

Наскоро главният изпълнителен директор на Realme Медхав Шет публикува снимка на Watch S Pro с различни каишки. На екраните им виждаме и разнообразни циферблати, което е очаквано.

Възможно е часовникът да има възможност за автоматично засичане на типа тренировка, а освен това може да проследява качеството и продължителността на съня. През него могат да се управляват музикалния плейбек и камерата на телефона.

Сред другите функционалности откриваме известия за входящи обаждания и откриване на телефона, ако той е в обхват. Realme Watch S Pro има батерия с капацитет 420 mAh, а за връзка със смартфон се разчита на Bluetooth Low Energy. В комплект с него ще има и зарядно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *