Премиерата на серията смартфони Redmi Note 10 ще е на 4 март в Индия. Очакваме в нея да видим три модела, Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro и Redmi Note 10 Pro Max.

Pro вариантите би трябвало да предложат 5G свързаност. Междувременно разполагаме и с потвърждение, че Redmi Note 10 ще има и 108-мегапикселова камера.

Това разбира се представлява голяма крачка за бранда на Xiaomi, тъй като този тип сензори досега бяха запазени само за устройствата от по-висок клас. Освен това вицепрезидентът на компанията Ману Кумар Жаин публикува в Twitter снимка на кутията на Redmi Note 10.

От кутията виждаме наличието на отвор за селфи камерата, който е позициониран централно в горната част на дисплея. Основната камера е в правоъгълна секция и отличително място в нея заема 108-мегапикселовият главен сензор.

В случая става дума за устройството в златист цвят, но то ще бъде достъпно и в други разновидности. Хардуерните бутони са поставени отдясно на конструкцията. Тъй като не се вижда четец на отпечатъци, той най-вероятно е вграден под дисплея.

Според слуховете всички модели ще са с чипсети Snapdragon. Най-вероятно според модела ще видим Snapdragon 720G, 765G и вероятно 768G. Очакват се още 6GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 5050 mAh.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *