Изглежда, че Apple Watch Series 7 може да пристигне в по-големи размери от всичките си предшественици. Оригиналният Apple Watch стартира през 2015 година с опции 38 и 42 мм. Те останаха същите до Series 4, която дойде с опции 40 и 44 мм. Последната информация обаче твърди, че новите модели от Series 7 ще са малко по-големи.

Според UnclePan, новият Apple Watch Series 7 може да пристигне с размери на корпуса 41 и 45 мм. Този източник вече не веднъж е споделял информация за предишни продукти на компанията, но все пак не трябва да забравяме, че тя не е официална.

По-големият размер на корпуса предполага, че размерите на дисплея също ще се увеличат. Това беше споменато и в предишни слухове за Apple Watch Series 7, които визираха по-тесни рамки с плосък ръб и дизайн, сходен с този на порследните iPhone и iPad Pro. Това би улеснило Apple да увеличи площта на екрана на часовника.

Предишни изтичания предполагат също, че Apple Watch Series 7 може да включва двустранни чипове, което ще спомогне за използването на по-голяма батерия и други хардуерни компоненти. Слуховете споменават сензор за измерване на кръвната захар, който обаче може би няма да е готов да дебютира в тазгодишното поколение Apple Watch. За сметка на това по-мощната батерия и подобрената безжична връзка може да се окажат значително надграждане в новите модели часовници.

Очаква се Apple Watch Series 7 да пристигне следващия месец заедно с новата гама iPhone 13 и може би дори нови модели iPad. Все още няма официална информация за точната дата, на която Apple ще представи своите продукти тази есен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *