Motorola подготвя нов флагман, за който към момента знаем, че е с кодовото име Nio и ще се появи догодина. Наскоро се появиха и част от очакваните параметри, а сега разполагаме и с негово изображение, което идва от лийкъра Ивън Блас.

То показва предната част на телефона, като в него изпъкват двата отвора за селфи камерата, както и тънките странични рамки и съществена по размери „брадичка“. По данни на лийкъра устройството ще предложи 8GB RAM, 256GB памет за файлове 5000 mAh и ще работи под Android 11. Motorola Nio може да има и режим DisplayPort Alternate, който ще позволи свързването на външни екрани.

Сред останалите очаквани параметри са 6.7-инчов екран с резолюция Full HD+ и честота на опресняване 105 херца. Освен това ще видим чипсет Snapdragon 865 и тройна основна камера с 64MP сензор OmniVision OV64B, 16MP OmniVision OV16A10 с ултраширокоъгълен обектив и 2MP OmniVision OV02B1B за боке ефекти. Батерията би трябвало да е с капацитет 5000 mAh.

Селфи камерата ще се състои от 16MP сензор OmniVision OV16A1Q и 8MP Samsung S5K4H7 с ултраширокоъгълен обектив. Възможно е Motorola Nio да се появи през първото тримесечие на идната година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *