Геймърските таблети са рядкост и не сме виждали такъв от дълго време, но Lenovo работи върху подобно устройство, което ще е част от серията Legion. Всъщност едва ли можем да наречем устройството таблет, но слуховете сочат именно това.

Досега цялата официална информация, с която разполагаме са две снимки, споделени от мениджъри на компанията в китайската социална мрежа Weibo. Едната показва предната част на таблета, а другата – марката Legion на гърба му.

Видимо устройството е малко. Може би дисплеят му ще е 8 инчов, съобщава IT Home, цитирайки неназовани източници.

Това е доста малко, като се има предвид, че телефон като Lenovo Legion 2 Pro е с 6.92 инчов дисплей. Трябва да обърнете внимание обаче, на липсата на физически контроли.

Това отличава устройството от Lenovo Legion Play, който изтече преди няколко месеца. Той имаше 7 инчов екран, вградени джойстици D-pad и други бутони, които можете да намерите на игрови контролер.

Всъщност все още няма информация за спецификациите на Lenovo Legion Pad, но очакваме да видим екран с висока скорост на опресняване и чипсет Snapdragon от висок клас. Дали това ще е Snapdragon 8 Gen 1, 888 или друг, все още не е ясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *