OnePlus се готви да представи следващия си флагман по-рано от обикновено. Новата серия ще съдържа три смартфона – OnePlus 9, OnePlus 9 Lite и OnePlus 9 Pro. Слуховете относно устройствата вече започнаха да се появяват, а последният разкрива как ще изглежда OnePlus 9 в реални изображения.

Информацията идва от ITHome, а снимките са на предполагаемия OnePlus 9 и показват телефона както отпред, така и отзад. Изглежда устройството ще има правоъгълен модул на задната камера с три вертикално подредени сензора и един отделен прорез, който може да е за лазерния сензор за автофокус. Това съвпада с изтеклите преди изображения на телефона.

OnePlus 9 е снабден с 6.55 инчов дисплей, който прилича на този на OnePlus 8T, има плосък дизайн, вместо извит и може би ще предложи честота на опресняване от 120 Hz, HDR, разделителна способност 2400 х 1080р (FullHD+) и съотношение 20:9. Говори се, че устройството ще работи с Android 11 и ще разполага с два 48 мегапикселови сензора на задната и 16 мегапикселова предна камера.

За разлика от него, OnePlus 9 Lite ще се захранва от Snapdragon 865 или 870 и ще струва цели 600 долара. Честотата на опресняване на дисплея му ще е 90 Hz и може да предложи поддръжка за 30 W бързо зареждане.

Според последните слухове, предстоящите флагмани на OnePlus няма да имат перископна камера, но пък ще добавят още интересни режими за снимане, като режим блогър, луна и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *