Наближава премиерата на един от смартфоните, които чакаме с интерес, vivo X60 Pro+. Междувременно сме свидетели на нова информация свързана с устройството, която разкрива допълнителни детайли за него.

Рекламен банер на модела показва, че той ще включва интересна секция на основната камера и режим PTZ. Освен това знаем, че ще бъде използван чипсет Snapdragon 888. Камерата включва 50MP сензор Samsung GN1. Той е с размер 1/1.31 инча и размер на пикселите 1.2 микрона.

Останалите сензори изглежда ще са 48MP с ултраширокоъгълен обектив (второ поколение PTZ), сензор с телефото обектив за до 5-кратен зуум и сензор за боке ефекти. PTZ технологията стабилизира изображението по осите X и Y, както и осъществява завъртане от YAW и PITCH.

Камерата ще включва и технология от Zeiss. Най-вероятно става въпрос за сертифицирани от германската компания обективи. Те би трябвало да предложат подобрения в различни насоки.

Освен това ще бъде използвано покритие Zeiss T. С него се постига ограничаване на отблясъците при снимане. Съответно очакваме и качеството на снимките и видеото да е високо.

Очакваната премиера на модела е на 21 януари, като той изглежда ще се предлага в оранжев и цвят меланин. Сред останалите възможни параметри на смартфона са бързо зареждане при 55W, 120-херцов екан с отвор за селфи камерата и до 12GB RAM и 256GB памет за файлове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *