Флагманите на Oneplus едва ли са впечатлили публиката с възможностите на камерата си до сега, но изглежда компанията се е фокусирала върху подобряването й в следващото си предложение. По-рано се говореше, че OnePlus ще си партнира с Leica за своята серия OnePlus 9, по-късно тези слухове бяха отречени, а сега ново изтичане намеква за участието на Hasselblad.

Информацията идва от YouTube, където Dave2D публикува клип с прототипни изображения на OnePlus 9 Pro. Според него снимките са били споделени от потребител на Discord. Те разкриват брандиране на Hasselblad върху модула на камерата, в който се помещават четири сензора.

Два от тях са подредени вертикално, докато другите два лежат хоризонтално под марката Hasselblad. Всъщност OnePlus не е първата компания, която си партнира с Hasselbald, Motorola го направи преди години с мода на камерата на Moto Z.

OnePlus 9 Pro е оборудван с QHD+ дисплей с разделителна способност 3120 х 1440 и може би честота на опресняване от 120 Hz. Двата модела от серията ще работят със Snapdragon 888, като OnePlus 9 ще има плосък 6.55 инчов дисплей, подобен на този на OnePlus 8T. Говори се, че устройството ще разполага с два 48 мегапикселови сензора и 16 мегапикселова селфи камера.

OnePlus планира да стартира своята водеща серия по-рано от очакваното. Ако се вярва на слуховете, устройствата ще дебютират през март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *