Nokia се готви да стартира следващите си модели от 6 и 7 серия. Капацитетът на батерията на Nokia 6.3, който може би ще се нарича 6.4 и на Nokia 7.3/7.4 се появи онлайн на уеб сайта за сертифициране TUV Rheinland.

Батерията от 4500 mAh се доставя с номер на модела CN110, а по-голямата с капацитет от 5000 mAh е с номер WT340. Все още обаче няма точна информация за това какви ще са имената на телефоните. Информацията идва от Nokia Power User и според нея и двете батерии ще поддържат бързо зареждане и принадлежат на смартфоните Nokia от 6 и 7 серия.

По-рано се съобщаваше, че Nokia 6.3 ще е с четворна задна камера с оптика Zeiss, с 24 мегапикселов основен, 12 мегапикселов ултраширок и два 2 мегапикселови сензора за дълбочина и макро.

Що се отнася до Nokia 7.3, говори се, че той ще разполага с 64 мегапикселов основен сензор, придружен от дълбочинен, макро и ултраширок. Освен това се посочва, че двата модела могат да предложат 32 или 24 мегапикселова селфи камера.

Очакваше се компанията да представи Nokia 6.3 и Nokia 7.3 заедно с Nokia 9.3 PureView през ноември тази година, но това така и не се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *