Ако сте сред феновете на Fortnite то ще се зарадвате да научите, че седмият сезон от глава втора вече е активен. С него имате достъп до редица новости, включително възможност за игра като Superman или Rick Sanchez от Rick & Morty.

Освен това можете да летите и в НЛО, което звучи интересно. Новият сезон включва и преработена система Battle Pass. В нея се използват „бойни звезди“ за улесняване в нивата и по-лесен достъп до предмети.

В трейлъра към новия сезон виждаме реакциите към пристигането на голям НЛО, който застава над острова. Освен това той консумира енергийния източник Zero Point, а това унищожава всичко останало от предходния сезон.

Появява се мистериозен персонаж наречен The Foundation, който според слуховете ще бъде озвучаван от Скалата (The Rock). След това идва и бившият шеф на Agent Jonesy, Doctor Sloane. Той призовава жителите на острова да се изправят срещу извънземните нашественици.

Сред новите основни персонажи са зайчето Guggimon, както и гореспоменатият Dr. Sloan и множество извънземни. Един от тях с името Kymera може да бъде персонализиран с различна форма на главата и т.н.

Разбира се има и нов набор от фантастични оръжия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *