Гейм издателството Capcom обяви новината, че не кой да е, а самата Мила Йовович („Заразно зло“,
„Петият елемент“), ще се появи в ролевата игра Monster Hunter World: Iceborne. Припомняме, че екшън актрисата играе главната роля в предстоящия филм Monster Hunter, създаден по мотиви от гейм заглавието.

Това обаче е първото участие на Йохансон в подобен геймърски проект. Тя ще бъде включена в допълнително специално съдържание, което ще бъде обвързано с филмовата продукция. Така тенденцията за преплитане между различните продукти във франчайза ще бъде доведена до своя максимум, като по играта е създаден филм, а по него – допълнително игрово съдържание.

На практика ще бъде добавен един single-player куест, в който геймърите ще могат да се отъждествят с Артемис – героинята, в чиято роля влиза Мила Йовович в кино продукцията. Нещо повече – за да могат те да се потопят още повече в атмосферата от лентата, героинята ще бъде озвучавана от самата актриса, става ясно още от блог пост на сайта на Capcom.

Съдържанието ще бъде достъпно на 3 декември и ще включва битки с няколко вида чудовища, включително създание, наречено Greater Rathalos. При победа геймърите ще получат и подаръци. Припомняме, че самият филм ще се появи по-късно през декември и за него вече излязоха няколко трейлъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *